Brojni Trebinjci i turisti danas su u Dučićevoj ulici imali priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom Zlatibora, čija je Turistička organizacija kroz tradiciju i kulturu ovog kraja najavila ljetnu sezonu na jednoj od najpoznatijih srpskih turističkih destinacija.

ponuda zlatibor trebinje (2).JPG

Na štandu zlatiborke organizacije nalazili su se čuvena šljivovica, zlatiborski pršut i sir, dok su se veterani Kulturno-umjetničkog društva "Zlatibor" iz Čajetine predstavili sa igrama iz zlatiborskg kraja.

Zaposlena u Turističkoj organizaciji "Zlatibor" Nevena Čepić rekla je da je saradnja sa Turističkom organizacijom grada Trebinja na viskom niovu.

"Mislimo da je ovo pravi način da privučemo posjetioce iz Trebinja i okoline na Zlatibor. Iz ovog kraja dosta ljudi dolaze zimi, ali lijepo je i ljeti na ovoj planini", istakla je Čepićeva.

Direktor trebinjske Turističke organizacije Marko Radić naglasio je da su ovakve prezentacije dobre i za Zlatibor i za Trebinje.

"Na Sajmu turizma u Beogradu smo dogovorili da našu saradnju podignemo na viši nivo. Mi ćemo u julu na Zlatiboru predstaviti našu turističku ponudu, Hercegovačku kuću, tradiciju i običaje Hercegovine", kazao je Radić.

ponuda zlatibor trebinje (1).JPG