Ukoliko ste i vi među onima koji se najbolje osjećaju kada svoja stopala "ubace" u par omiljenih patika, onda će vam ova tema sigurno biti interesantna. Ili, ako ste među onim damama koje bi željele da ovaj komad obuće češće uključe u svoje modne kombinacije, i u tom slučaju ste na pravom mjestu.

kombinacije sa patikama.jpg

Prvo i osnovno, da razbijemo predrasude - patike su odavno prevazišle svoju prvobitnu svrhu, a to je da budu dio sportske opreme, kao patike za trčanje, trening, šetnju.

Štaviše, kako ih mnogi nazivaju, patike su štikle modernog doba, te slobodno možemo da budemo mnogo slobodnije u kombinovanju ovog komada obuće sa ostatkom autfita.

Tako je, na primjer, sasvim OK da patike nosite u kombinaciji sa haljinama, suknjama, farmerke više i ne pominjemo, jer patike sa omiljenim farmerkama su odavno postale modna klasika.

Takođe, sasvim je u redu da patike uparite i sa pantalonama formalnijeg stila, sa ženskim odijelima, a da ne pričamo da su pojedini modeli patika u kombinaciji sa vjenčanicama postale novi modni trend.

Dakle, udobnost u kombinaciji sa urbanim gradskim stilom, a mogućnosti su različite.

Proljeće nas je insprisalo da vam predložimo četiri modne kombinacije u kojima će glavna zvijezda biti upravo patike.

Ostajte vam samo da pogledate video i otkrijete kakve je to proljećne autfite Anči za vas pripremila.