Osnovnoj školi "Sveti Vasilije ostroški" u Gorici "Mikrofin osiguranje" doniralo je "smart" televizor, čime je ova kompanija nastavila trend pomoći školama u Trebinju.

mikrofin donacija skola gorica.JPG

Ovom donacijom gotovo svaki kabinet u školi u Gorici imaće televizor ili pametnu tablu, a težnja rukovodstva škole je i da svaka učionica buide opremljena najsavremenijom opremom koja značajno olakšava rad i nastavu čini zanimljivijom i produktivnijom.

Direktor škole Milorad Nadaždin rekao je da će "Mikrofinova" donacija biti postavljena u kabinet istorije i geografije.

"Želim da se zahvalim ovoj kompaniji na donaciji. Konstantno radimo na poboljšanju nastave i ovo je samo jedan od vidova kojima to postižemo", naveo je Nadaždin.

Generalni menadžer "Mikrofin osiguranja" u Trebinju Dragan Porobić istakao je da je u razgovoru sa direktorom škole izražena potreba za opremanjem kabineta istorije i geografije i da su oni kao društveno odgovorna firma odlučili da pomognu.

"'Smart' televizor je skroman poklon, ali nadamo se da će im biti od koristi u izvođenju nastave. Podržavamo razvoj školstva jer smatramo da je ulaganje u školstvo podsticaj za razvoj mladih i društva u cjelini", istakao je Porobić.

"Mikrofin osiguranje" je ranije uručio pkolsku tablu i geografske karte školi "Vuk Karadžić" u Policama.