Skupština trebinjskog gradskog odbora Ujedinjene Srpske jednoglasno je izabrala Milana Kovača za novog predsjednika gradskog odbora, čime je završena reorganizacija ove političke stranke u našem gradu.

ujedinjena srpska trebinje.jpg

Novoizabrani predsjednik Milan Kovač, koji je naslijedio Mijata Šarovića, rekao je da vjeruje da će Ujedinjena Srpska u Trebinju, ali i u Republici Srpskoj postati još prepoznatljivija politička organizacija.

"Skupština je izabrala i 25 članova gradskog odbora, kao i delegate koji će prisustvovati svečanoj skupštini Ujedinjene Srpske sredinom maja", naveo je Kovač.

On je istakao da Ujedinjena Srpska u lokalnom parlamentu ima tri odbornika, kao i da rukovode preduzećem "Parking servis" i Odjeljenjem za inspekcijske i poslove komunalne policije.

Potpredsjednik Ujedinjene Srpske Milan Petković rekao je da je ponosan što gradski odbor, uglavnom, čine mladi ljudi koji imaju političko iskustvo i energiju da donesu promjene i predstave ideje na dobrobit svih u Trebinju.

On je kazao da ova stranka ima formirane gradske odbore u svim opštinama i gradovima Republike Srpske, čime potvrđuje da prerasta u veliku stranačku organizaciju.

Skupština gradskog odbora Ujedinjene Srpske održana je u novootvorenim prostorijama u centru grada, koje je prethodno osveštao nadležni paroh otac Nikola Janković.

kancelarije ujedinjena srpska trebinje.jpg