U 23. kolu Druge lige Republike Srpske-grupa istok FK "Leotar" je u hercegovačkom derbiju pobijedio ekipu "Veleža" iz Nevesinja rezultatom 4:1 (3:0), čime je zabilježio petu uzastopnu pobjedu u prvenstvu.

leotar jedinstvo (2).JPG

Het trik Nemanje Nikolića viđen je u prvom poluvremenu. Mrežu Nevesinjaca je načep u 10. minutu. Samo dva minuta kasnije postigao je drugi gol. Trećim pogotkom u 40. minutu završio je svoju goleadu na današnjem meču.

Rezultatom 3:0 završeno je prvo poluvrijeme.

Tokom drugih 45. minuta viđena su dva gola i to po jedan na obje strane. Prvo su gosti preko Repovića u 65. minutu smanjili na 3:1. Tačku na konačan rezultat stavio je Zečević u 81. minutu, koji je postigao četvrti gol za ekipu iz Polica,

Sudija Dalibor Lukić nije pokazao nijedan žuti karton.

U sljedećem kolu FK "Leotar" gostuje u Bratuncu gdje ga očekuje FK "Bratstvo".

FK "Leotar": Perišić (od 46. minuta Vukanović), Ćeranić, Andrić, Bokić, Vučić, Janjić, Zečević, Čolić, Miloš Perović (od 40. minuta Spaić), Mićunović ( od 46. minuta Asanović), Nikolić. Trener: Oleg Ćurić.

FK "Velež": Pojužina, Repović, Petković, Sikimić, Danilović, Mrkajić, Radović, Milidrag, Ivaniševiž (od 78. minuta Ivezić), Radojčić (od 46. minuta Šarenac), Kalem. Trener: Mijat Mišeljić.