Da je mini rukomet sve popularniji pokazale su i djevojčice rođene 2008. godine i mlađe, koje su sa ŽRK "Leotar" osvojile četvrto mjesto na prvom međunarodnmom rukometnom turniru "Mini trofej Trebjesa" koji je održan u Nikšiću.

Mali rukometasi leotara.jpg

Prvo mjesto osvojio je RK "Trebjesa Noa" iz Nikšića koji je u finalu pobijedio "Devetku" iz Podgorice rezultatom 15:13.

U borbi za treće mjesto RK "Feniks" iz Podgorice rezultatom 12:4 pobijedio je ŽRK "Leotar". Peto mjesto osvojio je ŽRK "Jedinstvo 1" iz Bijelog Polja koji je pobijedio ŽRK "Jedinstvo 2" sa 11:7.

Preko 120 djece iz Crne Gore i Republike Srpske družilo se na turniru koji je pratio veliki broj gledalaca, koji su uživali u prvim zvaničnim utakmicama jedanaesetogodišnjakinja i mlađih djevojčica koje su pokazale raskoš svog talenta.

Podijeljene su nagrade tako da je najbolji igrač Ivana Savić iz RK "Trebjesa Noa", najbolji golman je Maša Dubljević iz RK "Trebjesa Noa", najbolji strijelac je Dulović Sanja iz ŽRK "Devetka", najbolji asistent je Jana Musić iz ŽRK "Leotar", najbolji odbrambeni igrač je Nađa Marinković iz ŽRK "Jedinstvo", a najmlađi učesnik Nađa Radičević iz ŽRK "Devetka".

Svi učesnici imali su samo riječi hvale za organizatore i najavili su druženje i naredne godine.