Podgoričanin Anđelko M. uputio je danas dopis portalu TrebinjeLive.info u kome se javno izvinio svim građanima Trebinja, turistima i čelnim ljudima grada zbog vožnje svog automobila centralnom trebinjskom ulicom gdje je to strogo zabranjeno.

automobil korzo (1).jpg

Ovaj Podgoričanin je istakao da je to učinio zbog namjere da pomogne punici od 87 godina, kako bi se što manje skvasila od iznenadnog pljuska kiše.

"Zanemario sam postupak drugačijeg postupanja, posljedica je nastala i javnost je bila uznemirena mojim postupkom", napisao je ovaj Podgoričanin.

On je istakao da je svjestan da je nepropisnom vožnjom na korzou uznemirio veći broj građana i turista, zbog čega je i uputio javno izvinjenje.

Podgoričanin je u proteklu subotu vozio automobil ulicom Jovana Dučića, što je izazvalo ogorčenje kod Trebinjaca i turista koji su se od iznenadne kiše sklonili pod nastrešnice obližnjih kafića.

Brzom reakcijom trebinjske Policijske uprave, granična policija ovom Podgoričaninu nije dozvolila da napusti teritoriju Republike Srpske i sa graničnog prelaza Zupci ga je vratila u Trebinje, gdje mu je uručen prekršajni nalog.