Šura "vječnog" finansijskog direktora HET-a i odbornika u skupštini opštine Bileća Ljuba Vukovića - Mihajlo Vujović, imenovan je za gradskog menadžera opštine Bileća, piše TrebinjeLive.info.

vujovic aleksic vukovic.jpg

Novog menadžera direktorima javnih ustanova i preduzeća u Bileći predstavio je načelnik Miljan Aleksić.

On je rekao će u narednom periodu djelovati timski za dobrobit svih građana Bileće, navodeći da će Vujović imati platu od oko 1.500 KM.

Vujović je kazao da ništa u životu nije stekao lako i bez uloženog truda.

"Ima dosta posla - od sređivanja administracije, preko uređenja grada do projekata koje Bileća treba dobiti uerazvojnom smislu i poslova kojima moramo privući kapital. Cilj nam je da zajednički od Bileće napravimo ljepšim mjestom za život“, istakao je Vujović.

Vujović dugi niz godina nije živio u Bileći.

Sastanku je prisustvovao i Ljubov brat Radovan Vuković, inače, predsjednik bilećkog odbora SNSD-a i narodni poslanik.

TrebinjeLive.info je ranije pisao o mogućem imenovanju Vujovića, koji je sada, umjesto za zamjenika načelnik kako je Radovan svojevremeno predlagao, imenovan za gradskog menadžera.

Kako saznajemo, nije bilo dovoljno odbornika koji podržali ovu "igrariju" Vukovića.

Početkom naredne godine povlačenje sa funkcije načelnika najavio je Miljan Aleksić.

Osim Aleksića, sa čela bilećkog SNSD-a odlazak je najavio i Radovan Vuković.

Bilećani kažu da su braća Vuković sa imenovanjem Ljubovog šure za gradskog menadžera izvršili brzu privatizaciju ove opštine, koja ima niz problema i pitanje je kako će uspjeti da završi ovu godinu ukoliko joj se ponovo ne odobri kredit.

"Postajemo privatni posjet nekolicine ljudi. To je sramota šta rade u Bileći, a svi ćute. Ovdje treba da se digne narod jer ovo je prevršilo svaku mjeru", kažu nam Bilećani.