U 19. kolu Druge lige Republike Srpske-grupa istok FK "Leotar" pobijedio je u Čajniču ekipu "Stakorine" rezultatom 1:2 (1:0).

fk leotar fudbal (2).JPG

Nakon teškog i bolnog poraza u prošlom kolu protiv "Jedinstva" u Bileći, Trebinjci su skupili snage i pobijedili solidnog domaćina.

To je bila borbena utakmica, ali Trebinjaca su tek u posljednjih 15. minuta igrali kako treba i preokrenuli rezultat u svoju korist.

Domaćini su poveli preko Dačevića u 40. minutu iz penala, a tada je žuti karton dobio kapiten Perišić. Ovim rezultatom završilo se prvo poluvrijeme.

Tokom drugog poluvremena, iako sa igračem manje jer je isključen Čolić u 76. minutu (nakon drugog žutog kartona), Miloš Perović je u 80. minutu postigao izjednačujući pogodak.

Nakon pet minuta, Zečević je dobio crveni karton.

Iako samo sa devet igrača Leotar je uspio u 88. minutu drugim golom Miloša Perovića da dođe do pobjede.

Šta reći o suđenju na utakmici na kojoj su domaćini dobili četiri žuta, a gosti osam i tri crvena jer je, osim Čolića i Zečevića, sa terena odstranjen i predstavnik kluba Veselin Klimović.

U sljedećem kolu u Bileću dolazi FK "Famos" iz Istočne Ilidže.

FK "Stakorina": Nešović, Ristanović, Dačević, Todorović, S. Kajević (od 84. minuta Radović), T. Tadić, A. Tadić (od 84. minuta Tanasković), Katana, Racković, B. Kajević, Marić.

FK "Leotar": Perišić, Čeranić (od 83. minuta Bokić), Mladen Perović, Andrić, Vučić, Ramić, Zečević, Čolić, Miloš Perović, Mićunović (od 70. minuta Janjić), Ristić (od 70. minuta Nikolić). Trener: Oleg Ćurić.