U 18. kolu Druge lige Republike Srpske-grupa istok derbiju između FK „Leotara“ i FK „Jedinstvo“ iz Brčkog zavtšen je porazom Trebinjaca rezultatom 0:1 (0:0).

leotar jedinstvo (1).JPG

Tokom prvih 45. minuta viđena je tvrda utakmica bez prijetnji za golmane. Jedini šut prema golu imali su domaćini u 25. minutu kada je, nakon centaršuta iz kornera, Miloš Perović šutirao glavom prema golu gostiju, ali je Vukadinović bio na mjestu.

U toku prvog poluvremena pokazana su i dva žuta kartona i to Asanoviću kod Leotara i Đokiću kod gostiju u 39. minutu nakon prekršaja.

Tokom drugog poluvremena malo angažovanije su igrali domaćini, ali bez šuteva prema golu gostiju.

Najizrazitija prilika bila je u 55. minutu kada je, nakon centaršuta sa desne strane, loptu dobro ne zahvata Bokić i njegov šut je otišao visoko iznad gola Vukadinovića.

A onda hladan tuš za domaće igrače i gledaoce. Nakon izgubljene lopte na sredini terena od strane domaćina, Pavić dolazi u posjed lopte, šutira je i lobuje golmana Perišića koji je prilikom vraćanja loptu dotakao, ali se lopta odbila od prečku i završila u mreži domaćina.

leotar jedinstvo (3).JPG

U derbiju prvenstva pokazali su najlošiju fudbalsku predstavu pred velikim brojem gledalaca jer se u toku drugog poluvremena okupilo oko njih 500 da vidi svoje ljubimce, ali im oni nisu prikazali ono što su očekivali

Jedinstvo je u prednosti pet bodova.

Poslije utakmice trener Rajko Mičeta podnio je ostavku.

FK „Leotar“: Perišić, Ćeranić (od 72. minuta Janjić), Perović, Mladen Perović, Andrić, Vučić, Ramić, Zečević (od 67. minuta Ristić) , Čolić, Miloš Perović, Asanović (od 46. minuta Bokić), Mićunović. Trener: Rajko Mičeta.

FK „Jedinstvo“: Vukadinović, Mirić, Čavalić, Svitlica (od 87. minuta Mišković), Đokić, Pavić, Božić, Mitrović (od 79. minuta Kadrić), Stankić, Buljubašić, Lukić 80d 67. minuta Musić). Trener: Rade Cvjetković.

leotar jedinstvo (2).JPG