Dojučerašnji portparol Gradske uprave Slađana Gajić poslala je na adresu portala TrebinjeLive.info demanti u kome tvrdi da više nije portparol, kao i da od 16. marta nema zasnovan radni odnos u navedenoj instituciji javne uprave.

gradska-administracija-trebinje.jpg

Gajićeva u demantiju navodi da u vremenskom periodu (dan održavanja akcije čišćenja 21. mart, kao i period prije toga) koji se pominje u tekstu objavljenom na portalu TrebinjeLive.info, nije obavljala funkciju portparola Grada Trebinja i da shodno tome nije bila zadužena za obavještavanje medija o događajima vezanim za rad Gradske uprave.

Podsjećamo, TrebinjeLive.info juče je objavio tekst u kome je naveo da Gajićeva nije obavijestila sve medije o početku akcije, već samo pojedine, zbog čega je najčitanijem i najuticajnijem portalu u našem gradu onemogućeno da obavijesti svoje čitaoce o ovoj aktivnosti, iako je to događaj od javnog značaja.

Gajićeva je bila portparol grada Trebinja duži vremenski period, a neobavještavanje pojedinih medija, među kojima i TrebinjeLive.info, bili su aktuelni već duže vrijeme, zbog čega su naši čitaoci trpjeli štetu, što više nismo smjeli da dozvolimo, zbog čega nam je preostao samo način da reagujemo jučerašnjim tekstom.