"Studio 54" i portal TrebinjeLive.info pozivaju sve vlasnike ugostiteljskih objekata iz našeg grada da se priključe humanitarnoj akciji "Subotnja kafa za Marinu" i na taj način daju svoj doprinos u prikupljanju neophodnih sredstava za liječenje naše sugrađanke dvanaestogodišnje Marine Vujinović.

marina vujinovic trebinje.jpg

Akcija, koja će biti održana 23. marta,  ima za cilj da kafići u subotu od svake šoljice kafe koju taj dan prodaju 50 odsto ili cijeli iznos cijene kafe uplate na žiro račun za liječenje naše sugrađanke.

Zato pozivamo sve vlasnike kafića i restorana sa područja Trebinja da se priključe ovoj akciji i još jednom pokažu svoju humanost.

Dvanaestogodišnja Marina Vujinović iz Trebinja djevojčica je sa posebnim potrebama, koja ima poteškoće sa vidom, hodom i koordinacijom pokreta.

Ovih dana se javila nada da bi Marinino zdravstveno stanje moglo biti poboljšano, jer su Vujinovići dobili odgovor od profesora dr Dušana Marića iz Novog Sada, da je Marina kanidat za liječenje implementacijom matičnih ćelija iz regije kuka.

Za tri preporučene intervenciju potrebno je oko 13.500 evra, koje Vujinovići sa jednom platom ne mogu obezbijediti.

Svi zainteresovani vlasnici ugostiteljskih objekata mogu da se prijave na jedan od telefona:

- 065/523-507 - Srđan

- 065/536-865 - Grof.