U Trebinju će uskoro početi da djeluje Udruženje građana i privrednika "Hercegovina" koje osniva pet preduzeća iz našeg grada koja posluju u sistemu "Svislajon" i dva fizička lica - Rodoljub Drašković i Luka Petrović, ekskluzivno saznaje TrebinjeLive.info.

18742520_10209530908085121_2025981887_o.jpg

Glavni cilj novog udruženja biće da predstavi privredni ambijent Hercegovine, daje konstruktivne prijedloge da se on popravi, predstavlja ovu regiju potencijalnim investitorima, savjetuje mlade u razvoju sopstvenog biznisa, te nagrađuje uspješne mlade ljude.

Osim pet preduzeća, udruženje će okupljati sve uspješne poslovne ljude koji žele da od Trebinja i Hercegovine stvore najuspješniju privrednu sredinu u regionu, saznaje TrebinjeLive.info.

A da ovo udruženje ima sjajnu budućnost potvrđuje i činjenica da su na njegovo čelo stali najveći i najznačajniji privrednik u Hercegovini i Republici Srpskoj Rodoljub Drašković i generalni direktor najznačajnijeg javnog preduzeća - Elektroprivrede Republike Srpske Luka Petrović.

"Kada se udruže Drašković i Petrović - to je dobitna kombinacija za sve u Hercegovini. Sada je Trebinje dobilo tandem koji zna samo za uspjeh", tvrdi naš izvor.

Udruženje će nakon predviđene procedure početi sa radom, a početni kapital je veći od 300.000 KM.