Porodica Mihaljević iz Dubrovnika uputila je danas poruku javne zahvalnosti pripadnicima Službe hitne medicinske pomoći Trebinje zbog pružanja pomoći u teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila 8. marta u mjestu Ivanica na području Federacije BiH.

hitna pomoc.jpg

U poruci se navodi:

"Ovom prilikom bih se htio zahvaliti putem vašeg portala svim dobrim ljudima, koji su mi pružili pomoć u teškoj prometnoj  nesreći koja se dogodila u mjestu Ivanica, a osobno djelatnicima Hitne medicinske pomoći Trebinje koji su prvi došli na mjesto nezgode.

Nažalost, moja supruga nije preživjela uprkos borbi liječnika.

Ovom prilikom bih se želio zahvaliti i porodici Voja Krunića, kao i gospođi Snježani Domazet.

S poštovanjem porodica Daria Mihaljevića".

U saobraćajnoj nezgodi su učestvovala dva vozila - "volvo" i "golf dva". Nastradala žena se nalazila u vozilu "golf dva" na mjestu suvozača".

Pored pripadnika trebinjske hitne pomoći na lice mjesta su izašli i zaposleni hitne pomoći iz Dubrovnika, koji su povrijeđenu ženu, inače državljanina Hrvatske, prevezli u Bolnicu u Dubrovnik, a zatim u Split, gdje je i preminula uslijed teških povreda.

Iako područje Ivanice pripada federalnoj opštini Ravno, nažalost, hitna pomoć je od ovog mjesta udaljena više od 40 kilometara, zbog čega je tamošnje stanovništvo, koje uglavnom čine Srbi povratnici, ali ima i drugih nacionalnosti, oslonjeno na dežurne službe iz Trebinja.