U 17. kolu Druge lige Republike Srpske grupa istok FK "Leotar" pobijedio je u Dvorovima FK "Proleter" rezultatom 1:4 (0:4).

leotar stakorina.jpg

Trebinjci su odlično odigrali prvo poluvrijeme pred 100 gledalaca u Dvorovima jer su vodili sa 0:4.

Prvi pogodak postigao je Miloš Perović u 10. minutu, a samo tri minuta kasnije Asanović goste dovodi do vođstva od 0:2. Tačku na golove u prviom poluvremenu stavio je Zečević koji je postigao dva pogotka. Svoj prvi gol postigao je u 27. minutu, a drugi u 38. minutu.

Tokom drugog poluvremena viđen je samo jedan pogodak i to u mreži gostiju. Maksimović je u 87. minutu savladao golmana Perišića za konačan rezultat 1:4.

Nakon utakmice trener Rajko Mičeta bio je raspoložen i rekao je da je uvijek teško igrati protiv ekipa koje se bore za opstanak.

"Odlična igra krunisana je sa četiri pogotka i pohvalio bih igru cijele ekipe. U dobroj atmosferi dočekujemo sljedeće kolo i derbi utakmicu protiv Jedinstva", istakao je Mičeta.

U narednom kolu je derbi kola, a vjerovatno i prvenstva jer u goste dolazi trenutno prvoplasirana ekipa FK "Jedinstvo" iz Brčkog.

FK "Proleter": Simojlović, Omerbegić, Zekanović, Vlačić, Maksimović, Vanovac (od 46. minuta Crkvenjaš), Sekulić, Gospavić, Čavić (od 60. minuta Mrkajić), Čavić, Ivanović, Čordić (od 60. minuta Gavranić). Trener: Milorad Savić.

FK "Leotar": Perišić, Ćeranić (od 46. minuta Bokić), Mladen Perović, Andrić, Vučić, Ramić, Zečević, Čolić, Miloš Perović (od 46. minuta Ristić), Asanović (od 55. minuta Nikolić). Trener: Rajko Mičeta.