U osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u Trebinju priređen je "Dan otvorenih vrata", tokom koga su budući prvaci sa svojim roditeljima posjetili ovu ustanovu i upoznali se sa organizacijom i načinom rada u njoj.

skola tb.JPG

Direktor ove škole Darko Jegdić istakao je da je ovo druga godina da priređuju dan otvorenih vrata tokom koga se druže za budućim učenicima, koji u septembru treba da sjednu u školske klupe.

„Naši budući prvačići su radoznali i svojim osmijehom su uljepšali našu školu. Radujemo se njihovom dolasku i želimo im srećnu budućnost i da školske dane provedu na najljepši mogući način", istakao je Jegdić.

Trebinjka Slađana Ivezić došla je sa sinom Olegom, koji će u septembru krenuti u školu.

Ona kaže da je Oleg sa velikom pažnom razgledao učionice, govoreći da jedva čeka da krene u školu i upozna nove drugare.

„Drago mi je da škola koju će moj sin uskoro početi da pohađa organizuje jedno ovakvo druženje. Stručna služba škole nam je objasnila kako da uspješno završimo proceduru upisa i testiranja naše djece“, rekla je Perovićeva.

U trenutnoj generaciji petih razreda ima pet odjeljenja, a nadležni u ovoj školi očekuju da će ove godine biti upisano jedno odjeljenje manje.

dan otvorenih vrata trebinje 2019 (2).JPG