Turistička organizacija grada Trebinja predstavlja turističku ponudu našeg grada na 26. Međunarodnom sajmu turizma “MITT 2019” u Moskvi u Rusiji.

sajam moskva (2).jpg

Direktor Turističke organizacije Marko Radić rekao je da je Trebinje jedini grad iz Republike Srpske koji direktno učestvuje na jednoj od najprestižnijih turističkih smotri u svijetu u okviru promotivnog štanda Turističke organizacije Republike Srpske.

“Turistička ponuda našeg grada predstavljena je na promotivnom materijalu na ruskom jeziku, što nailazi na posebno oduševljenje i prihvaćenost velikog broja posjetilaca sajma, ali i medija, turističke privrede i stručne javnosti Rusije”, rekao je Radić.

On je istakao da je okviru programa predstavljanja Republike Srpske na ovom sajmu danas realizovana specijalizovana prezentacija turističke ponude Trebinja za ciljanu publiku, u koju spadaju predstavnici turističkih agencija, tur-operatera, organizatora putovanja, strukovnih udruženja, turističke industrije, medijskih kuća iz Rusije i ostalih zainteresovanih zemalja.

Sajam traje do 14. marta.

sajam moskva (1).jpg