U pretposljednjoj pripremnoj utakmici pred početak prvenstva u Drugoj ligi Republike Srpske-grupa istok, FK „Leotar“ je pobijedio FK „Polet Stars“ iz Nikšića rezultatom 3:0 (1:0). Ova utakmica pokazala je neke nedostatke koje pretendent za viši plasman sebi ne smije da dopusti.

fk leotar fudbal (2).JPG

Prvi su zaprijetili gosti jer je Mirkovićev udarac sa 20 metara prošao iznad prečke Perišićevog gola. Domaćini uzvraćaju preko Ćeranića u šestom minutu (asistencija Perovića) čiji šut iskosa sa desne strane po zemlji završava iza leđa golmana Nenezića i to je 1:0.

U 15. minutu Miloš Perović predriblao je i golmana gostiju, ali je igrač gostiju Bubanja izbacio loptu sa gol crte, tri minuta kasnije šut Ćeranića sa 20. metara brani golman gostiju.

Gosti su opet zaprijetili preko Mirkovića u 43. minutu kada je Perišić odlično reagovao.

Rezultatom 1:0 otišlo se na poluvrijeme.

U 56. minutu Asanović odlično reaguje na centaršut sa lijeve strane i glavom postiže drugi gol za Trebinjce. Konačan rezultat postavio je Janjić u 70. minutu čiji šut sa 18 metara završava u mreži gostiju.

Vučićev udarac u 80. minutu samo je uzdrmao prečku gostiju.

fk leotar fudbal (1).JPG

Nakon utakmice, trener "Leotara" Rajko Mičeta, bez obzira na rezultat koji je u uvijek u prvom planu jer se igra za golove i koji je dobar za njegovu ekipu, kritički se osvrnuo na igru svoje ekipe.

„Ova utakmica je pokazala određene nedostatke u našoj igri. Nedopustivo je ponašanje pojedinih igrača, ali ćemo to rješavati do početka prvenstva jer imamo još 15 dana da uredimo sve linije tima i da spremni dočekamo početak prvenstva“, kazao je Mičeta.

Posljednja provjera Leotara je protiv ekipe „Neum“.

FK „Leotar“: Perišić, Čolić, Mićunović, Ramić, Andrić, Vučić, Zečević, Mladen Perović, Bokić, Miloš Perović, Ćeranić, Vukanović, Asanović, Komlen, Krstović, Nikolić, Begenišić, Spaić, Janjić. Trener: Rajko Mičeta.

FK „Polet Stars“: G. Nenezić, Mitrović, Tadić, Milić, I. Nenezić, Bubanja, Mirković, D. Janjić, N. Nenezić, Kosović, Šušić, Pejović, Babović, I. Perović, Toljić, Marković, Orbović, Draganić, Šukanović, Dendić. Trener: Ivan Čuzović.