Policijski službenici policijske Stanice Trebinje su juče, 21.2.2019. godine lišili slobode lice inicijala S.K. (1989) iz Trebinja, zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo ugrožavanje sigurnosti i proganjanje.

cjb-trebinje.jpg

Policiskoj stanici Trebinje, 21.2.2019. godine, prijavljeno je da lice inicijala S.K. već duži vremenski period proganja i upućuje riječi prijetnje prema druga dva lica.

Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su isti dan lišili slobode lice inicijala S.K., te na dvije lokacije izvršili pretres kuće i pomoćnih objekata koje isti koristi, u Trebinju i Berkovićima. Tom prilikom su u staroj porodičnoj kući u Berkovićima pronašli i oduzeli šest pušaka i manju količinu municije.

Lice S.K. je uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ugrožavanje sigurnosti i proganjanje, predato Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju na dalje postupanje, dok policijski službenici Policijske stanice Berkovići nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnog djela nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.