Gradski odbor Prve srpske demokratske stranke odlučio je večeras da na prijevremenim izborima za gradonačelnika Trebinja da podršku kandidatu SNSD-a Mirku Ćuriću.

prva sds snsd (1).jpg

Predsjednik gradskog odbora Božidar Vučurević rekao je da je ovo jedinstven stav ove partije i da ovim, zapravo, daju podršku timskom radu, energiji i jedinstvu koje je ova partija uspjela da stvori tokom protekle dvije godine.

Vučurević je pozvao sve simpatizere Prve SDS da glasaju za Mirka Ćurića i tako učestvuju u velikoj pobjedi, kako je rekao, najboljeg kandidata za gradonačelnika Trebinja.

Predsjednik gradskog odbora SNSD-a Luka Petrović zahvalio se na podršci i istakao da je ubjedljiva pobjeda njihovog kandidata neupitna.

On je poručio da će Ćurić nastaviti njegov kontinuitet i da će biti realizovani svi obećani kapitalni i socijalni programi.

Kandidat za gradonačelnika Mirko Ćurić istakao je da je ovo deseta politička parija koja je podržala njegovu kandidaturu, čime je jasno stavljeno do znanja da ova široka koalicija očekuje najubjedljiviju pobjedu do sada.

prva sds snsd (2).jpg

"Nalazimo se u izbornoj kampanji, ali za nas ona traje svaki dan tokom godine. Postojeće investicije biće završene, ali će biti započete i brojne nove. Ovi izbori će biti formalnost i potvrda da ljudi prepoznaju ono što smo do sada uradili", naveo je Ćurić.

Ćurića su, osim SNSD-a i Prve SDS, podržali Socijalistička partija, DNS, Ujedinjena Srpska, SRS dr Vojislav Šešelj, PUP RS, DEMOS, Pokret za Trebinje i NDP.

Prijevremeni izbori za gradonačelnika Trebinja biće održani 17. februara.