U 10. kolu Prvenstva BiH ŽKK "Leotar 03" sutra, 8. februara u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" dočekuje ŽKK "Jedinstvo Piemonte" iz Tuzle.

zkk leotar 03 premijer liga bih.jpg

Nakon devet odigranih kola malene imaju šest pobjeda, a gošće četiri. Ova utakmica, bez obzira na trenutni plasman, biće teška i tehnički i taktički za domaću ekipu.

Malene će dati sve od sebe da nastave sa pobjedama i da prvi dio prvenstva završe sa pobjedom. Tuzlanke imaju dobrog plejmejkera Ruščuklić, a tu su još Jurčenko, Roglić, Feukić, Dž. Dedić, a na klupi direktor kluba čuvena Mara Lakić Brčaninović i trener Mirza Oštraković.

Kod Trebinjki ima kadrovskih problema jer Milaković zbog gripe nije trenirala, a sličnih situacija je još kod nekoliko igračica.

Trener Milorad Nadaždin svjestan je teškoća, ali ističe da nema predaje i da se ide korak po korak.

"Bez obzira na to što imamo problema nećemo se vaditi. Igraćemo kao da je sve u najboljem redu, a moje djevojke ostaviće srce na terenu kako bi na najljepši način završili prvi dio sezone i imali skor od sedam pobjeda", kaže Nadaždin.

Iz uprave ovog kluba koji za sobom imaju odličnu sezonu pozivaju sve ljubitelje sporta i košarke da dođu na utakmicu i svojim bodrenjem i navijanjem pomognu "Malenim" da dođu do važne pobjede.

Utakmica se igra u petak u Sportskoj dvorani "Miloš Mrdić" sa početkom u 20.00.