Gradski odbor Partije demokratskog progresa /PDP/ Trebinje demantovao je danas navode Odjeljenja za opštu upravu da su kandidat koalicije „Trebinje može bolje“ Saša Borjan i njegove partijske kolege neovlašćeno ušli u prostorije mjesne zajednice Lastva, gdje su održali predizbornu tribinu.

pdp.jpg

U saopštenju PDP-a navodi se da su javni skup regularno prijavili pomenutom odjeljenju i da im je tim povodom nadležno lice iz mjesne zajednice Lastva otključalo vrata na prostorijama mjesne zajednice.

„Da to lice nije bilo obaviješteno ne bi ni otključalo vrata, a primjedba iz Gradske uprave da sami preuzmemo ključ je krajnje neodgovorna. Još neozbiljnije zvuči njihova opaska da 'nemaju kontakt odgovorne osobe'“, istakli su u PDP-u.

U PDP-u zamjeraju Odjeljenju za opštu upravu, koje je nadležno za mjesne zajednice, i što se, kako su naveli, ne održavaju prostorije mjesne zajednice u Lastvi, na kojima nema prozora umjesto kojih su stavljene kartonske kutije i daske.

„Ako ste, gospodo iz Gradske uprave, na ovaj način mislili da omalovažite doktora i humanistu Sašu Borjana, jer, navodno 'ne poštuje pravila i procedure i sprovodi samovolju', onda ste se grdno prevarili“, ističe se u saopštenju PDP-a.

Iz Odjeljenja za opštu upravu juče su saopštili da su opozicioni kandidat za gradonačelnika Saša Borjan i njegove partijske kolege neovlašćeno ušli u prostorije mjesne zajednice Lastva, gdje su održali javnu tribinu.