U društvu prijatelja i poslovnih saradnika sinoć je svečano obilježeno otvaranje renoviranog restorana KOLO u srcu Trebinja.

restoran kolo trebinje (14).jpg

Za fenomenalnu atmosferu pobrinuo se tamburaški orkestar "Akustik" iz našeg grada.

Dobro došli u novi ambijent renoviranog enterijera restorana “Kolo”.

Koncept restorana je napravljen tako da vas okružuju stvari koje očekujete od vrhunskog domaćina, opuštajući enterijer koji odiše tradicijom i domaćinski ambijent u koji ćete rado dovesti svoje prijatelje i osjećati se uvijek dobrodošlim. Restoran je uređen u modernom stilu sa primjesama etno i retro elemenata.

Obećavamo opušten gastronomski doživljaj i intimnu atmosferu, garantujemo da ćete uživati u nezaboravnim ukusima svaki put!

OTKRIJTE NAŠU PRIČU!

Vrata našeg restorana su otvorena za sve dobronamjerne goste koje put nanese, zato budite i Vi dio onih koji posjećuju naš restoran i zadovoljni odlaze iz njega. Restoran se nalazi u srcu Starog grada, sa jedne strane omeđen srednjovjekovnim zidinama, a sa druge strane tik uz šetalište, na 50m udaljenosti od Anđelkine kapije i čuvenih trebinjskih platana.

Prepoznatljivi smo po domaćoj kuhinji, uz bogatu meni kartu jela sa roštilja, jela po narudžbi, kuvanih jela, te raznih vrsta riba, koje prati i velika lepeza ponude vrhunskih trebinjskih vina.

Uživajte u najboljim jelima hercegovačke kuhinje u jednom od najboljih restorana u Trebinju. Koji god da je Vaš povod naš restoran će ga učiniti za pamćenje!

Naš meni prikazuje tradicionalnu ali kreativnu sofisticiranost u kulinarstvu stvorenu od šefova kojima je profesija velika strast. Efikasna usluga, uvijek nasmijano osoblje i savršena kuhinja su prepoznatljivi poklon koji će Vam ponuditi restoran “Kolo”.

restoran kolo trebinje (9).jpg

KAPACITET: 60 gostiju u zatvorenoj sali,  a u ljetnoj bašti  još 100 gostiju.

Iz ponude za vas posebno izdvajamo teleće pečenje ispod sača i vrhunsku lešo jagnjetinu  spremljenu po staroj recepturi!

U ponudi su specifična gurmanska jela koja se polako gube iz naše tradicije. Uživanje nam je da za Vas spremimo “Kolo” platu , gurmansku pljeskavicu, kuvana jela: gulaš, čorbu, pasulj, ribu pastrmku sa izvora Sušice, a ako niste skoro imali prilike da pojedete domaću supu od pijetla i teleću ili jagnjeću čorbu onda odvojite malo vremena i dođite da nas posjetite.

restoran kolo trebinje (2).jpg

KRATAK OPIS NAŠEG NOVOG VIZUELNOG IDENTITETA

Vizuelni koncept restorana “Kolo” objedinjuje pojam kolo kao vodenično kolo po kome je Trebinje poznato i kolo kao narodna igra, što se direktno povezuje sa tradicijom i kulturom. Oba simbola pokazuju dugotrajnost, istrajnost, posvećenost, a to je upravo ono što ovaj restoran izdvaja od drugih.

Boje koje preovladavaju i kod vizuelnog identiteta i uređenja restorana su crvena, tamno plava i zlatna. Ideja je potekla od kolorita tradicionalne hercegovačke narodne nošnje. Crvena boja je boja snage, ljubavi, volje, hrabrosti i vođstva. Tamno plava boja predstavlja znanje, moć, integritet i ozbiljnost, a zlatna boja prestiž, ugled i posvećenost.

U logu restorana “Kolo” je isprepleteno nekoliko simbola. Gornji završetak slova K prestavlja vodenično kolo, a donji završetak predstavlja narodno kolo. Kada posmatramo izolovana ta oba završetka, pojavljuje se znak beskonačnog jer se odnose na tradiciju i traju vijekovima.
Krugovi, odnosno kola, su povezana zlatnom niti koja predstavlja neraskidivu i bezvremensku vezu između oba elementa. Ta zlatna nit istovremeno simbolizuje i tanjir i tako je zaokružena cijela priča od istorije i tradicije do ugostiteljtva.

restoran kolo trebinje (20).jpg

restoran kolo trebinje (19).jpg

restoran kolo trebinje (18).jpg

restoran kolo trebinje (17).jpg

restoran kolo trebinje (16).jpg

restoran kolo trebinje (15).jpg

restoran kolo trebinje (13).jpg

restoran kolo trebinje (12).jpg

restoran kolo trebinje (11).jpg

restoran kolo trebinje (10).jpg

restoran kolo trebinje (8).jpg

restoran kolo trebinje (7).jpg

restoran kolo trebinje (6).jpg

restoran kolo trebinje (5).jpg

restoran kolo trebinje (4).jpg

restoran kolo trebinje (3).jpg

restoran kolo trebinje (1).jpg

restoran kolo trebinje (26).jpg

restoran kolo trebinje (25).jpg

restoran kolo trebinje (24).jpg

restoran kolo trebinje (23).jpg

restoran kolo trebinje (22).jpg

restoran kolo trebinje (21).jpg