Turistička organizacija grada Trebinja zajedno sa turističko-rekreativnim centrom "Grad Sunca" uzeće učešće na međunarodnom sajmu turizma "30th Natour Alpe-Adria tourism fair", koji će se u periodu od 30. januara do 2. februara. 2019. godine održati u Ljubljani.

turisticka ponuda.jpg

Biće ovo odlična prilika da se tržištu Republike Slovenije, ali i brojnim inostranim turističkim agencijama, tur-operaterima i ostalim akterima iz sfere turizma predstavi cjelokupna turistička ponuda Trebinja sa naglaskom na aktivni odmor, aktivnosti u prirodi i avanturizam, dok će Turističko-rekreativni centar "Grad sunca" kao jedan od lidera turističke privrede Trebinja subjketima predstaviti svoju bogatu i raznoliku turističko-sportsku ponudu i prateće sadržaje za rekreativce.

Nastup na ovom prestižnom turističkom sajmu, koji slovi za jedan od najvažnijih koji su specijalizovani za avanturizam, aktivni odmor, aktivnosti u prirodi, adrenalinske sadržaje i sportsko-rekreativnu ponudu biće realizovan u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske (TORS) koja je obezbijedila promotivni štand za sve zainteresovane nosioce turističke ponude Republike Srpske.