U Podgorici je održano drugo kolo Regionalne lige za kadete na kome je RK "Leotar" ostvario četiri pobjede.

mladi rk leotar.jpg

Domaćin je bila Rukometna akademija "Đukanovic", a osim domaćina učestvovali su RAK "Đukanovic Zabjelo", RK "Velež" iz Mostara, RK "Mokošica" iz Dubrovnika i RK "Leotar".

Mladi rukometaši iz našeg grada su tako ostvarili stoodstotni učinak od četiri pobjede iz isto toliko mečeva. Prvi susret odigran je sa RAK "Đukanovic Zabjelo". Bila je tvrda utakmica od početka do kraja da bi tek na kraju "Leotar " ostvario osjetniju prednost i zabilježio pobjedu rezultatom 20:15.

Drugi susret odigran je sa komšijama iz RK "Mokošica". Osim početnog vođstva ništa značajnije nisu uspjeli da urade rukometaši Mokošice. Na kraju to pokazuje i rezultat jer je ostvarena pobjeda 20:12.

Treći susret je donio uzbudljivu utakmicu sa RAK "Đukanovic" iz Podgorice. Do sredine drugog poluvremena na parketu se vodila izjednačena borba. Tada rukometaši "Leotara", prije svega, dobrom igrom u odbrani lome otpor protivnika i na kraju ostvaruju pobjedu možda i većim rezultatom nego što je realno 22:14.

U posljednjem susretu pobijeđena je ekipa "Veleža" rezultatom 17:10. Šansu su dobili svi rukometaši koji su putovali u Podgoricu i iskoristili su je na najbolji mogući način.

Sljedeći turnir je u Trebinju.

RK "Leotar": Stojanović (40 odbrana),Milidragović (12 odbrana), Veraja 9, V. Kovač 15, Vukalović 7, Grk 22, Jokanović 3, Orbović 7,Grubačić 4, D. Kovač 5, Puhalo 1, Marić 1, Kisin 1,Tasovac 5.