Pravoslavna Nova godina po julijanskom kalendaru dočekana je na otvorenom u bašti hotela Platani uz pjevačicu Anu Kokić.

koncert ana kokic pravoslavna nova godina trebinje (2).JPG

Trebinjce i goste zabavljala je pjesmom preko dva sata. Pjevala je svoje hitove "Mojne mala", "Čujem da", "Svejedno", "Ako ljubav nestane", "Interfon", "Idemo na sve", kao i pjesme drugih izvođača.

Publika se pjesmom i igrom zagrijavala u hladnoj noći, a popularna pjevačica je ispunila očekivanja svih prisutnih.

Ana Kokić je imala jednostavnu poruku za Novu godinu.

koncert ana kokic pravoslavna nova godina trebinje (4).JPG

"Poželjela bih svima mir u duši, da budu voljeni, zdravi, srećni, da poštuju prvo sebe pa onda sve druge", rekla je Kokićeva.

Na dočeku u bašti Platani bio je i rođeni Trebinjac, bivši fudbaler, a sada trener Branislav Krunić.

koncert ana kokic pravoslavna nova godina trebinje (1).JPG

"Pohvalio bih Gradsku upravu koja je omogućila doček pravoslavne Nove godine na otvorenom prostoru uz poznatu pjevačicu gdje narod može da uživa u pjesmi i veselju u najljepšem predjelu Trebinja. Meni kao rođenom Trebinjcu koji je došao da proslavi ovdje Božić i Novu godinu je zadovoljstvo da prisustvujem ovom slavlju", istakao je Krunić.

Iz Podgorice u Trebinje na doček je stigao i Marko Vukašinović sa svojim društvom. Drago mu je da može da poštuje običaje i tradiciju proslavljanja pravoslavne Nove godine.

koncert ana kokic pravoslavna nova godina trebinje (3).JPG

"Ovo što je ovdje, veći je gušt nego kod nas. Poštujemo i naš grad i zemlju, ali poštujemo ono što smo mi, a to je srpstvo", kazao je Vukašinović.

Proslavu pravoslavne Nove ggodine organizovao je grad Trebinje.