U ljetnoj bašti hotela "Platani" regionalna muzička zvijezda Dženan Lončarević uveo je oko 2.000 Trebinjaca i gostiju u Novu 2019. godinu.

Dzenan loncarevic koncert nova godina.jpg

Dva sata Lončarević je pjevao svoje pjesme kao i hitove drugih pjevača. Nizale su se pjesme za pjesmom, hitovi kao što su "Nikome ni reč", "Kazino", "Ne budi me", "Beograd priča", "Laufer", "Pamuk usne", "Prokleto i sveto", "Pozitiva", "Piješ sine"  "Kad zamirišu jorgovani".

Tačno u ponoć sa pjesmom "Moji su drugovi" ušao je u 2019. godinu. Publika je non-stop pjevala i plesala, a ovaj grad je pokazao da se može organizovati Nova godina na otvorenom i uz to prirediti spektakl.

Svi su bili oduševljeni i vidljiv je pomak naprijed i svi se nadaju da se u budućnosti neće stati na ovome.

"U Novoj godini uvijek poželim zdravlje i sreću zato što je to najbitnije, a ostalo sve dolazi", rekao je Lončarević.

Snežana iz Zemuna i Milada iz Beograd po prvi puta su na jugu Republike Srpske. Došle su da dočekaju Novu godinu, posjete manastire u okolini Trebinja, da odu na izlet u Mostar i Dubrovnik.

"Naši utisci su lepi, narod je gostoljubiv i primljeni smo od strane domaćina na najvišem nivou. Izgleda da je Trebinje kao 'Blago cara' i zove vas da mu se uvek vraćate", kažu Snežana i Milada.

IMG_20190101_35732.jpg

Petar iz Čačka je čest gost grada podno Leotara. U proljeće i ljeto dođe po nekoliko dana, ali prvi put dočekuje Novu godinu u Trebinju.

"Prelep je osećaj, atmosfera je božanstvena, a Lončarević inspirativan", naglasio je Petar.