Kandidat SNSD-a i još osam političkih stranaka za gradonačelnika Trebinja na prijevremenim februarskim izborima Mirko Ćurić, istakao je da poštuje svakog protivkandidata, pa tako i doktora Sašu Borjana, ali da se aktuelna vlast u našem gradu, prvenstveno, dokazuje kroz svoj rad.

mirko curic trebinje.jpg

Ćurić je istakao da su nedavno rezimirali projekte koji su realizovani u 2018, a da su uveliko spremni planovi za nove projekte u 2019. godinu.

"Trebinje je reklo da neće da se izborna kampanja zasniva na radnjama koje ne vode naš grad u pravom smjeru. Ovo je vrijeme praznika, a vrijeme kampanje je od 2. februara. Ono što imamo da kažemo jedni na druge treba da kažemo, ako već moramo, u kampanji, a sada trebamo da pustimo narod da lijepo provede nastupajuće praznike", poručio je Ćurić.

On je istakao da su izbori bili u oktobru i da je narod tada rekao šta je imao.

"Sa koalicionim partnerima sada imamo lokalnu, republičku i državnu vlast. Trebinje sada ima idealnu priliku da dobije podršku i sa republičkog i sa državnog nivoa, a tu je i podrška Vlade Srbije", poručio je Ćurić.

Doktor Saša Borjan biće kandidat trebinjskog opozicionog bloka za gradonačelnika Trebinja-

Vanredni izbori za gradonačelnika Trebinja biće održani 17. februara 2019. godine, jer je Luka Petrović podnio ostavku na ovu funkciju kada je preuzeo mjesto vršioca dužnosti generalnog direktora Elektroprivrede Republike Srpske.