Policijski službenici Policijske uprave Trebinje su Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju, dostavili dopunu izvještaja o počinjenom krivičnom djelu protiv lica inicijala P.B. (2000) iz Trebinja, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari i izazivanje opšte opasnosti.

pozar trg petral.jpg

Na osnovu preduzetih operativnih i istražnih mjera i radnji, te prikupljenih dokaza, policijski službenici su identifikovali lice inicijala P.B., koje se sumnjiči da je dana 5.11.2018. godine oko 1.00 čas na putničkom vozilu marke „BMW“ namjerno izazvalo požar.

Istim požarom su zahvaćeni i putničko vozilo „Tojota“ i jedan prodajni objekat, čime je prouzrokovalo materijalnu štetu oko 50.000 KM.

U prethodnom periodu, policijski službenici Policijske uprave Trebinje su protiv lica inicijala P.B. Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavili četiri izvještaja za počinjena krivična djela 0štećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Ovo lice zapalilo je i autobomile u vlasništvu dvojice policijskih službenika i dvojice radnika Poreske uprave Republike Srpske.

Nezvanično, riječ je o Pavlu Bodirogi.

U Trebinju je u 2018. zapaljeno šest vozila.

Još uvijek nije rasvijetljena posljednja paljevina vozila policijskog službenika na Obali Luke Vukalovića.