Ana Mihić iz osnovne škole „Njegoš" iz Berkovića napisala je naljepše pismo Djeda Mrazu u akciji "Pošta Srpske" i za nagradu je dobila tablet.

IMG_20181227_28238.jpg

Drugu nagradu dobio je Filip Tadić iz Osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" iz Trebinja, koji je dobio rolere, a treća nagrada pripala je iz Vidaku Bratiću iz Bileće.

Ova tri pisma su izabrana među 394 pisma koja su iz mjesta radne jedinice Pošte Republike Srpske Trebinje.

Podijeljeno je još 50 dječijih paketića za djecu školskog i predškolskog uzrasta koja su napisala najljepša pisma Djeda Mrazu.

Djeda Mraz, koji je podijelio nagrade, oduševljen je brojem pisama koji su došli na njegovu adresu.

"Bilo je teško odabrati najljepše pismo, ali pobjedničko pismo je lijepo napisano. Dat je primjer drugoj djeci da se treba dijeliti ono što se ima onome ko nema. Vrijeme je darivanja i praznika i veseli me da su sva djeca koja su ovdje bila u tom duhu", rekao je Djeda Mraz.

IMG_20181227_2854.jpg

Osmijeh na licu učenika trećeg razreda O.Š. "Jovan Jovanović Zmaj" Filipa Tadića koji je osvojio drugo mjesto, a kao nagradu dobio rolere.

"Ja puno volim Novu godinu jer dolazi Djeda Mraz. U pismu sam napisao da niko ne bude bezobrazan već dobar, i da svi idu u raj, a ne pakao", poručio je Tadić.

Najviše pisama iz radne jedinice Trebinje poslala je Osnovna škola "Risto Proroković" iz Nevesinja.

U devet radnih jedinica Pošta Republike Srpske organizuje se ova manifestacija da bi se najmlađoj populaciji uljepšali novogodišnji praznici.

IMG_20181227_28426.jpg