Još jedan dan je ostao (27.12.) da prijavite svoj ukrašen balkon, dvorište, kuću ili poslovni prostor i tako ostvarite mogućnost da osvojite jednu od četiri vrijedne nagrade.

kuca kicenje.jpg

Nemojte se premišljati i još večeras fotografišite ono što ste ukrasili bilo da je to balkon, dvorište, kuća ili poslovni prostor.

Zašto ne biste baš vi sa svojom djecom osvojili vikend boravak u banji "Vilina vlas" ili u Nacionalnom parku „Sutjeska“ na Tjentištu, ili, pak, 100 KM ili besplatan baner za svoju firmu u periodu od šest mjeseci na najčitanijem i najuticajnijem portalu u Trebinju i Hercegovini - Trebinjelajvu.

Pored što treba da dekorišeše svoj prostor na lijep a zašto ne i na jedinstven način, za učestvovanje u ovoj nagradnoj akciji dovoljno je samo da na imejl grad@trebinje.rs.ba pošaljete ime i prezime, adresu, kontakt i fotografije prostora koji prijavljujete za konkurs.

Grad Trebinje je obezbijedio adekvatne nagrade i to:

- Prva nagrada – vikend za dvoje (sa djecom ili bez) u banji „Vilina Vlas“ u Višegradu na bazi pansiona. U sklopu banje nalazi se zatvoreni bazen sa toplom termalnom vodom, restoran i aperitiv bar.

- Druga nagrada – vikend za dvoje (sa djecom ili bez) u Nacionalnom parku „Sutjeska“ na Tjentištu. Boravak je obezbijeđen u apartmanima sa centralnim grijanjem i spa centrima sa saunom i đakuzijem.

- Treća nagrada – 100,00 KM.

- Četvrta nagrada – šestomjesečni baner na portalu „TrebinjeLive.info“ i izrada džingla u studiju „Radio Trebinja“ (za poslovne subjekte).

Prijave su otvorene do 27. decembra 2018. godine.

Srećno svima!