Predstavnik grada Trebinja na čelu sa zamjenikom gradonačelnika Mirkom Ćurićem i brojnih privrednih subjekata iz našeg grada, uzeli su večeras učešće u donatorskoj večeri "S ljubavlju hrabrim srcima", koje se organizuje u Banjaluci uz pokroviteljstvo predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović.

donatorsko vece s ljubavlju hrabrim srcima (2).jpg

Ćurić je istakao da mu je veoma drago što se Trebinje i ove godine pridružilo ovoj veoma lijepoj akciji, koja je, s jedne strane, pokazala veliko humano lice brojnih građana Srpske,  dok će s druge strane omogućiti kupovinu robotike za oporavak djece sa poremećajima kretanja.

"Naš grad uvijek teži da pomogne humanitarne i slične manifestacije. Večerašnji događaj je nešto što svima nama treba da bude na ponos. Jedinstvo i humanost su preovladali i to je najvažnije", istakao je Ćurić.

On je posebno naglasio da je ponosan što su u večerašnjoj manifestaciji svoje učešće uzele i dvije male Trebinjke - Sofija Brborić i Anja Đurić, koje su na taj način dale svoj skromni doprinos da se njihovim vršnjacima, kojima je to neophodno, obezbijedi što kvalitetnija medicinska usluga.

Među večerašnjim gostima manifestacije je i generalni direktor Elektroprivrede Republike Srpske Luka Petrović, te direktor HET-a Gordan Mišeljić, privrednik Radovan Vukoje, predsjednika Regulatorne agencije za energetiku Vladislav Vladičić, proslavljeni košarkaški as Dejan Bodiroga.

donatorsko vece s ljubavlju hrabrim srcima (1).jpg

Manifestaciji prisustvuju i druge ugledne zvanice kao što su predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednik Narodne skupštine RS Nedeljko Čubrilović, premijer Srbije Ana Brnabić.

Ukoliko želite, i vi možete da učestvujete u ovoj manifestaciji pozivom na broj 1411 i na taj način imaćete priliku da popričlate sa nekim od brojnih gostiju i donirate 1,00 KM za nabavku neophodne robotike.