Udruženje roditelja djece i omladine sa posebnim potrebama "Sunce nam je zajedničko" ugostilo je djecu produženog boravka sa nastavnicima iz Osnovne škole "Vuk Karadžić" koji suštićenicima udruženja darovali novogodišnje paketiće.

paketici sunce nam je zajednicko.JPG

Direktor Udruženja Vesna Miljanović rekla je da se kod njih praznična atmosfera osjeća već od prošle nedjelje.

"U goste su nam stigli i studenti Fakulteta za proizviodnju i menadžment, iz firme 'Segment' su nam donijeli paketiće, a radujemo se i danas jer su sa nama najmlađi osnovci", kazala je Miljanović.

Direktor Osnovne škole "Vuk Karadžić" je istakao da djeca iz produženog boravka već drugu godinu posjećuju ovu ustanovu, a osvrnuo se i na humanitarni rad našeg sugrađanina Mustafa Drljević koji je napravio dosta humanitarnih akcija i koji je svima nama bio primjer kako treba biti dobar i human.

"Drago nam je što je sve ovo na njihovu inicijativu u saglasnosti sa njihovim roditeljima, a mi smo msamo to spratili i pomogli im u realizaciji", ističe Mrdić.

Djeca iz produženog boravka su izvela i prigodan program za svoje drugare, a među njima je bila i Iva Mandić.

"Prikupili smo slatkiše da bi se u ove predstojeće praznike naši prijatelji gostili. Moji i drugari i ja smo izostali sa časova da bismo uljepšali jedan dan u životima naših prijatelja iz ovog udruženja“, kazala je Iva.