11. kolu Premijer lige BiH RK "Leotar" poražen je u Banjaluci od RK "Borac M:TEL" rezultatom 34:19.

rk leotar premijer liga (2).JPG

Igrači trenera Mirka Mikića već na početku utakmice pokazali su da žele da na svoj konto uknjiže tri boda. U dvorani "Borik" domaćini su u desetom minutu poveli sa 4:2. Nakon toga slijedi mini serija 0:2 i Trebinjci izjednačuju na 4:4 u 14. minutu.

Do kraja poluvremena domaćini prave seriju 9:2 i na odmor se odlazi sa 13:6.

Najviše zasluga za ubjedljivu prednost ima golman Subotić koji je odlično branio svoj gol.

Drugo poluvrijeme nastavljeno je u istom ritmu tako da su domaćini za tri minuta postigli tri, a nisu primili nijedan pogodak te dolaze u prednost od deset golova razlike 16:6.

Do kraja utakmice ta prednost se i povećala tako da je nakon 60 minuta na semaforu pisalo 34:19.

Kod Banjalučana odlični su bili golmani Subotić i Beširević, a Rađenović sa 7, Unčanin i Dakić sa 5 golova bili su najefikasniji, a kod Leotara najviše golova postigao je Janković 4.

Ovo je četvrti poraz Trebinjaca i sa sedam pobjeda i 21 bodom nalaze se na četvrtom mjestu na tabeli.

Narednog vikenda u Trebinje dolazi RK "Maglaj".

RK "Borac M:TEL": Beširević, Unčanin 5, Đurđević 2, Daničić 1, Ljubišić, Bubić 2, Subotić, Nježić 2, Savić 2, Miljković 3, Rađenović 7, Čelić, Šešić 4, Buljina 1, Dragičević, Dakić 5. Trener: Mirko Mikić.

RK "Leotar": Savović, Draganić 3, Bojović, Milićević, Milojević 3, Mičić, Ninković 1, Radović, Srdanović 1, Jovanović 1, Uljarević 1, Janković 4, Glendža 3, Ražnatović 2. Trener: Milan Simonović.