Ako se još uvijek premišljate gdje ćete da dočekate Novu 2019. godinu, onda je pravo vrijeme da donesete odluku i u novo ljeto uđete uz Dženana Lončarevića na trebinjskom Trgu slobode.

dzenan loncarevic.jpg

Mnoge su prednosti dočeka Nove godine u najjužnijem gradu Hercegovine. Osim zagarantovanog provoda i atmosfere koja pristaje jednom ovakom događaju, u Trebinju ćete pronaći dosta jeftiniji smještaj nego u gradovima primorja.

A pritom možete dobiti samo bolju uslugu.

Cijene privatnog smještaja možete da nađete već za 15 KM po osobi, apartmane za 40 KM, a u hotelima uz doručak možete da noćite već za 60 KM.

Uz sve ovo, i ove godine grad će biti lijepo okićen, a pretpraznična atmosfera se već osjeti na ulicama grada koje nadležne službe polako ali sugurno ukrašavaju novogodišnjim ukrasima.

Turistički radnici kažu da je slobodnih smještajnih kapaciteta sve manje, a turističke agencije iz regiona uveliko nude novogodišnje aranžmane za naš grad.

Zato, 31. decembra i prvog dana 2019. budite u gradu dobrih domaćina, pristupačnih cijena i zagarantovano dobre atmosfere.

I ne zaboravite, Trg slobode, od 21.30 časova.