Novembar 2018. godine najčitaniji je mjesec u sedmogodišnjem radu portala TrebinjeLive.info. Svakog dana u proteklih 30 dana TrebinjeLive.info je u prosjeku čitalo 16.260 ljudi, dok je prethodni rekord bio u oktobru, kada nas je u prosjeku dnevno čitalo oko 15.650 ljudi.

posjeta novembar.png

Kao i uvijek do sada, i tokom novembra smo imali više od 90 odsto autorskih tekstova iz Trebinja, Hercegovine i lokalnog sporta, zbog čega ovu posjetu shvatamo kao dodatni podstrek da nastavimo da radimo još bolje.

Najsrećniji smo što smo dokazali da se predanim radom, vizijom i trudom svih naših novinara i saradnika i u novembru, kada svi medijski radnici u Trebinju tragaju za dodatnom temom, može uspjeti i biti najčitaniji u cijeloj istočnoj Hercegovini, a zašto ne reći i jedan od najčitanijih i uticajnijih lokalnih portala u cijeloj Republici Srpskoj.

Tokom novembra 2018, na stranicama portala napravljeno je više od 1.420.000 pregleda stranica, što predstavlja prosječnu brojku od 47.300 pregleda stranica svakog dana.

Tokom novembra, šest najčitanijih vijesti su: "Izgorio 'BMW' kod stadiona u Policama", "Ekskluzivno: Luka Petrović novi direktor Elektroprivrede RS", "Drugo vozilo za 20 dana - Izgorio 'mercedes' u ulici Obala Lukae Vukalovića", "Ko je ovdje lud - Šesto vozilo zapaljeno a stanje bezbjednosti u Trebinju odlično", "Novi grant u gradskom budžetu - za medije 40.000 KM, a za kulturu tek 1,17 odsto budžeta za 2019." i "Nakon pritiska javnosti, policija otkrila lica koja su ljetos i zimus palila vozila".

Dragi čitaoci, obećavamo vam da ćemo nastaviti još bolje. Nova iznenađenja tek slijede! Ostanite uz TrebinjeLive.info!

B R O J K E

488.061 ukupan broj posjeta

1.420.977 ukupan broj pregleda stranica

10.000 čitanja imala je načitanija vijest na portalu u novembru

Portal broj jedan u Hercegovini i šire!