U okviru 13. Zagreb "VinoCom", internacionalnog festivala vina i kulinarstva, u Hotelu Esplanada u Zagrebu, treći trofej u rukama direktora Podruma Vukoje 1982, Radovana Vukoje.

vukoje bijeli grozd (1).jpg

Kao vrhunac na kraju jedne od najuspješnijh godina za kompaniju koja je već četvrtu deceniju lider vinogradarstva i vinarstva i na prestolju vinskog turizma u regionu, treći put zaredom dolazi priznanje „Bijeli Grozd“.

„Bijeli Grozd“ i prvo mjesto za najbolji vinski podrum u području eno-gastro turizma, dodjeljuje Udruženje za kulturu stola G.E.T. koja prati rad i uspjehe vinarija na polju vinskog turizma i sve ostale aktivnosti koje doprinose razvoju vinske kulture.

Podrumi Vukoje 1982 sa svojim ugostiteljsko-turističkim objektima, „Vinska Galerija“, „Villa Pegola“ i „Vinogradreva kuća“ je već odavno ucrtan u svim turističkim i vinskim rutama, a to dokazuju utrostručeni brojevi vinskih hodočasnika i hedonista koji su uživali u raznovrsnosti ponude i vrhunskim vinima iz ovoga najnagrađivanijeg podruma u regiji.

Ovo međunarodno priznanje, zajedno sa svim ostalim koje je primila ova vinarija još jednom donosi veliki uspjeh trebinjskoj turističkoj zajednici kao i turističkoj ponudi čitave regije i zemlje i otvara nove poslovne mogućnosti na području ugostiteljstva i turizma.

vukoje bijeli grozd (2).jpg