"Djeca su ukras svijeta" - svima nama je dobro poznata izjava. Ipak, lijepo je kada prepoznamo u svom okruženju pojedince i kompanije koji se u svom radu i rukovode ovom maksimom.

x express (4).jpg

Jedna od tih kompanija je mlada, ali izuzetno uspješna domaća kompanija.

X EXPRESS je inovativna, dinamična i brzorastuća kompanija, 100 odsto u domaćem vlasništvu. Osnovna djelatnost koju realizuje na tržištu odnosi se na transport pošiljaka i brzu poštu. Ipak, ne doživljavaju svoju misiju tako jednostavnom.

Iz kompanije kažu da vjeruju da svojim aktivnostima treba da olakšaju posao svojim klijentima i postavljaju se kao partner u ovom procesu.

"Ponosni smo na više od 200 zaposlenih, koji svakodnevno u svim gradovima Republike Srpske i Bosne i Hercegovine doprinose da našu misiju sprovedemo u djelo. Naše poslovanje organizovano je kroz mrežu od 11 distributivnih centara, a do kraja godine planiramo otvaranje još dva, u Brčkom i Trebinju", navode u ovoj firmi.

x express (2).jpg

Povodom obilježavanja godišnjice kompanije, organizovali su posjete porodilištima u nekoliko gradova u BiH, u kojima su darivali prigodne poklone za sve bebe rođene na dan kompanije X EXPRESS, 14.11.

"Velika nam je radost i zadovoljstvo da podržimo novi život, mlade i razvoj porodice, kao osnovnu vrijednost u društvu. Želja nam je da ne tako daleko od danas barem neki od ovih mališana budu dio X express porodice", poručio je Duško Pantović, predsjednik kompanije, koji je danas posjetio Bolnicu Trebinje i darivao novorođene sugrađane i njihove majke.

x express (3).jpg

x express (1).jpg