U 12. kolu Druge lige Republike Srpske grupa-istok FK "Leotar" je u Rogatici pobijedio domaćina FK "Mladost" sa 0:2 (0:0).

leotar ilicka.jpg

Ovo je sedma uzastopna pobjeda Trebinjaca koji se i dalje nalaze na drugom mjestu na tabeli.

Gledaoci na gradskom stadionu u Rogatici nisu u prvih 45 minuta vidjeli pogotke, ali su u nastavku meča postignuta dva gola.

Ramić je svojim drugim pogotkom u prvenstvu u 65. minutu doveo svoju ekipu u vođstvo, a tačku na konačan rezultat stavio je Zečević deset minuta kasnije svojim šestim golom u dosadašnjih 12. kola.

Nakon utakmice Anel Ramić izjavio je da njegova ekipa nije briljirala, ali da je bitno da je nastavljena serija pobjeda.

"Protivnik je igrao angažovano i motivisano. Promašili smo dosta prilika, ali smo na vrijeme postigli golove tako da smo na kraju zasluženo slavili", rekao je Ramić.

Budući da je FK "Jedinstvo" iz Brčkog u ovom kolu igralo neriješeno 2:2 u Brodcu protiv FK "Proletera" Leotar ima 30, a Brčaci 32 boda.

FK "Mladost": Simić, Rajak, Božović, Ćaćić, Obradović, Rosić, Marijanović, Đurović (od 51. minuta Ristanović), Sokolović, Klisura, Šarenac.

FK "Leotar": Perišić, Andrić, Cimirot (od 79. minuta Komlen), Vučić, Janjić (od 55. minuta Begenišić), Ramić, Zečević, Medan, Perović, Ristić, Todorović.