Nenad Nešić, nosilac liste DNS za Parlamentarnu skuštinu BiH u izbornoj jedinici 3, u izjavi za Insajder.in kaže da će jedna od ključnih stvari u njegovom parlamentarnom djelovanju biti ekonomija i borba za bolji životni standard običnog čovjeka.

nenad nesic putevi.jpg

– Moramo uvesti više reda pri zapošljavanju, više socijalne pravde pri zapošljavanju, a u isto vrijeme, učiniti sve da privučemo strane investitore i započnemo novi investicioni ciklus. Napravićemo i programe samozapošljavanja i ojačati veze sa dijasporom odakle godišnje u BiH stigne čak četiri milijarde maraka! Napravićemo i snažnije ekonomski povezanu Srpsku i BiH sa svijetom! To odgovorno tvrdim, jer mi iz DNS smo ljudi od riječi! – kaže Nešić i dodaje:

– Biću borac za srpske nacionalne interese u Parlamentu BiH, ali i učiniti sve da pomognem narodu svog kraja, odakle mi je izborna baza. Za svoje Romanijce učiniću sve da put preko Romanije dobije treću traku, što će biti od ogromnog značaja za narod ovog kraja! Učiniću sve i da narod Podrinja, Birča i Hercegovine u naredne četiri godine doživi ekonomski prosperitet! Dajem riječ