U Budvi je ovog vikenda održan Drugi mediteran kup turnir u odbojci za kadetkinje (2002. godište i mlađe) na kome je ŽOK "Leotar" osvojio treće mjesto.

zok leotar.jpg

Prvog dana mlade Trebinjke su odigrale dvije utakmice i imale polovičan uspjeh.

Domaćin turnira OK "Mediteran" pobijedio je sa 2:1 u setovima. Prvi set domaće igračice su bile ubjedljive i dobile ga sa 25:12. U ovom setu bilo je dosta oscilacije u igri djevojaka Miša Pešića, ali u drugom setu na parketu je viđeno odlično izdanje Leotara. Budvankama je vraćeno istom mjerom 10:25 i odigran je treći odlučujući set.

U odlučujućem setu igračice Leotara igraju odlično, imaju prednost od 11:14 i tri set-meč lopte, ali dolazi do neshvatljivog pada u igri i do preokreta.

Igračice OK "Mediteran" su dobile ovaj set sa 17:15 za pobjedu u setovima 2:1.

Trebinjke su odigrale i drugu utakmicu protiv OK "Luka Bar" iz Bara i pobijedile su sa 2:0 u setovima. Prvi set je dobijen uvjerljivo sa 25:12, a u drugom je bilo daleko teže jer je završio sa 25:22.

U trećem kolu, koji je odlučivao o pobjedniku turnira, OK "Star" iz Novog Sada pobijedio je Leotar rezultatom 2:1.

Prvi set dobile su Trebinjke rezultatom 25:27. Drugi set dobile su starije i iskusnije Novosađanke sa 25:22. Nakon 1:1 u setovima odigran je odlučujući treći set kog je "Star" dobio rezultatom 15:9 i na taj način postao pobjednik turnira.