U trebinjskom naselju Gorica danas je otvorena poslovnica "Pošta Srpske", kojom će biti omogućene usluge ovog preduzeća za više od 7.000 građana ove mjesne zajednice.

poslovnica posta srpske gorica trebinje (1).jpg

Novu poslovnicu otvorili su direktor Područne jedinice "Pošta Srpske" u Trebinju Jovo Kraljević i gradonačelnik ovog grada Luka Petrović. 

Kraljević je istakao da će se u poslovnici u Gorici pružati sve usluge koje "Pošte Srpske" inače pružaju svojim korisnicima, te istakao da se nada će ovoga puta poslovnica opstati duže vrijeme. 

"I ranije smo otvarali poslovnicu u Gorici, ali bi ona ubrzo bila zatvorene jer je bila nerentabilna", pojasnio je Kraljević. 

On je rekao da je poslovnica otvorena na inicijativu mjesne zajednice Gorica i odbornika u Skupštini grada Blagoja Šupića, te pozvao građane Gorice da koriste usluge ove poslovnice. 

poslovnica posta srpske gorica trebinje (2).jpg

Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović je rekao da mu je drago što će stanovnici najbrojnije mjesne zajednice u Trebinju sada na raspolaganju imati i šalter "Pošta Srpske". 

On je istakao da će, ukoliko se pokaže da je poslovnica samoodrživa, u nju biti zaposlena još dva radnika. 

"Njihovo zaposlenje će delegirati mjesna zajednica. To će, kako sam se već dogovorio sa direktorom Kraljevićem, biti dva najteža socijalna slučaja iz ovog naselja. Ali, poslovnica mora da bude samoodrživa", poručio je Petrović. 

Gradonačelnik je naveo da će grad u narednom periodu obezbijediti još jedan prilaz objektu i pomoći u okolnom uređenju. 

Petrović je podsjetio da će Gorica uskoro dobiti i policijsku stanicu sa 20-ak pripadnika. 

Radno vrijeme poslovnice "Pošta Srpske" u Gorici biće svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 časova.