U zaostaloj utakmici šestog kola Druge lige Republike Srpske-grupa istok, FK "Leotar" je kao domaćin u Bileći pobijedio OFK "Glasinac 2011"iz Sokoca rezultatom 3:1 (3:1).

fk leotar glasinac.JPG

Počelo je "hladnim tušem" za domaćina, jer su gosti u 4. minutu poveli. Iskorišćena je neopreznost i opuštenost Trebinjaca jer je Blagojevićev šut završio u mreži Perišića.

Leotar se dobro oporavio od šoka i već u 10. minutu je došlo do izjednačenja. Perovićev šut golman gostiju je odbranio, lopta je došla do Ristića koji je asistirao Bokiću i to je 1:1.

Svoj peti pogodak u ovogodišnjem prvenstvu Perović je postigao u 17. minutu, a samo dva minuta kasnije Perovićeva asistencija za mladoga Bokića i na semaforu je bilo 3:1.

Ovim rezultatom završilo se prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu nije bilo golova tako da je rezultat nakon prvih 45 minuta bio isti i na kraju utakmice.

Nakon utakmice, Mićo Janjić je izjavio da je njegova ekipa primila gol zbog neopreznosti.

"Brzo smo uspjeli konsolidovati redove i početno vođstvo gostiju preokrenuti u 3:1 za nas i utakmicu smo rutinski priveli kraju. Dobro je što su Perović i Bokić nastavili golgetersku seriju, ali u odbrani moramo biti daleko ozbiljniji jer nam se dešavaju propusti", istakao je Janjić.

Poslije sedmog kola Leotar zauzima drugo mjesto sa 15 bodova i gol razlikom 19:4.

FK "Leotar": Perišić, Bokić (od 46. minuta Prelo), Biberdžić, Andrić (od 55. minuta Mrkajić), Cimirot, Vučić, Janjić, Zečević, Perović (od 46. Komlen), Ristić Todorović.

OFK "Galasinac 2011": Pajević, Beatović, Krunić, Nikolić, Lizdek, Đokić, Lukić, Kreštalica, Đerić, Blagojević, Pejanović.