FK "Leotar" se iz Brčkog vraća sa tri boda jer je u 7. kolu Druge lige Republike Srpske-grupa istok pobijedio domaćina FK "Ilićka 01" rezultatom 0:6 (0:1). 

leotar ilicka.jpg

Bila je to prava fudbalska fešta na novom gradskom stadionu u Brčkom, jer je ovom utakmicom otvoren ovaj sportski objekat uz prigodan kulturni program.

Sve je išlo u korist domaćina. Ali tako nisu razmišljali gosti iz Trebinja kojima je sve ovo dalo stimulans da prikažu jednu nadahnutu, dobru i efikasnu igru.

Igrači sa Polica već na samom početku utakmice dali su do znanja domaćinu da su došli po tri boda.

Na odmor se otišlo pri rezultatu 0:1.

U drugih 45. minuta viđena je goleada u mreži domaćina. Perović je u 49. minutu postigao gol za 0:2. Samo desetak minuta kasnije Ristić je postigao treći pogodak za goste. Ali tu gosti nisu stali i nastavili su u istom ritmu, jer su do kraja meča viđena još tri gola.

U razmaku od četiri minuta Zečević je postigao dva gola i to u 64. i 69. minutu. Tačku na konačan rezultat stavio je Ramić u 75. minutu i to je bilo 0:6.

Nakon utakmice Lazar Zečević nije krio zadovoljstvo zbog dva postignuta pogotka.

"Pružili smo odličnu igru, iako smo bili pod pritiskom pred punim tribinama na otvaranju novog stadiona u Brčkom. Drago mi je što sam postigao dva gola, ali još više me raduju dobra saradnja sa Perovićem i Cimirotom i efikasna i dopadljiva igra cijele ekipe", rekao je Zečević

FK "Ilićka 01": Gorančić, Grubešić, Baljak (od 72. minuta Nikola Ristić), Zimonjić (od 28. minuta Krajišnik), Marković, Kaurin (od 51. minuta Mišković), Arsić, Bojić, Arsenić, Krstić, Bobar.

FK "Leotar": Perišić, Bokić (od 51. minuta Todorović), Biberdžić, Andrić, Cimirot, Vučić, Janjić, Ramić, Zečević, Medan (od 35. minuta Dragan Ristić), Perović (od 77. minuta Komlen).