Gradonačelnik Trebinja Luka Petrović danas je otvorio tradicionalno druženje poštara zaposlenih u "Poštama Srpske", koje se ove godine održava u sportsko-rekreativnom kompleksu "Grad Sunca".

postarijada (1).jpg

Petrović je poželio ugodan boravak učesnicima "Poštarijade", ističući da mu je drago što su Trebinje, poslije devet godina, ponovo izabrali za grad u kome će se družiti narednih nekoliko dana. 

"Za svih 250 učesnika ove manifestacije Grad Trebinje će obezbijediti prigodne poklone. Nadam se da će vam se svidjeti i da ćete ih podijeliti sa svojim porodicama", rekao je Petrović. 

postarijada (2).jpg

Direktor "Pošta Srpske" Jasminka Krivokuća rekla je da joj je drago što je Sindikalna organizacija ovog preduzeća izabrala baš "Grad Sunca" za ovogodišnje druženje i dodala da su "Pošte" jedan od prvih kolektiva koji je u Republici Srpskoj počeo sa organizovanjem radničkih igara. 

"Svima vama želim dobru sportsku sreću, da se lijepo družite i da se zdravi i zadovoljni vratite svojim kućama", poručila je Krivokuća. 

Poštari će se tokom "Poštarijade" nadmetati u različitim sportskim disciplinama kojima je prethodilo postrojavanje na sportskim terenima u trebinjskom sportsko-rekreativnom kompleksu "Grad Sunca".