U pozorišnoj sali Kulturnog centra sinoć je odigrana predstava "Hotel 88", koju je režirala i adaptirala Staša Kpoprivica prema motivima komada "Privatni život" Noela Kuarda.

hotel 88 predstava trebinje (1).JPG

Četvoro mladih, ali već afirmisanih glumaca - Tamara Krcunović, Anđela Jovanović, Andrija Kuzmanović i Vladimir Aleksić predstavili su dva mlada bračna para koja dolaze u luksuzni hotel na medeni mjesec.

Šta se sve dešavalo tokom jedne noći kada će dva bračna para doživjeti strasne i urnebesne promjene pokazali su trebinjskoj publici  tokom 90. minuta.

Anđela Jovanović zajedno sa Jelisavetom Orašanin mijenja se u ulozi Sandre. Sinoć je Anđela glumila Sandru i kaže da je uživala u ovoj ulozi pred trebinjskom publikom.

"Volim takva uskakanja i sve to ima svoju draž i čar. Kad se uskače umjesto kolege logično je da se uradi na drugačiji način iz mog habitusa kao što je Jelisaveta napravila iz njenog", iskrena je Jovanović.

U Trebinju je igrala na III godini akademije Fakulteta dramskih umjetnosti  ispitnu predstavu u klasi Dragana Petrovića i asistenta Miloša Bikovića prije četiri godine, a 2011. u gradu podno Leotara snimala je film "Zduhač znači avantura".

Za razliku od svoje koleginice, Vladimir Aleksić, koji u predstavi glumi Viktora, prvi put je u Trebinju i oduševljen je njegovom ljepotom.

"Ovo je prvo gostovanje predstave u Republici Srpskoj i drago nam je što se to dogodilo u Trebinju, Dučićevom gradu", rekao je Aleksić.

Ova predstava je autentična i iskrena jer glumci uvijek daju gotovo 100% na pozornici, a to je bilo vidljivo i sinoć kada ih je publika nagradila srdačnim aplauzom.

hotel 88 predstava trebinje (2).JPG