Nosilac izborne liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice devet Luka Petrović istakao je da ova stranka želi fer i korektnu kampanju u kojoj će prići ljudima, a ne svađe, kako je to bilo ranije.

snsd prvi plakat trebinje (1).jpg

Petrović je, nakon što je zalijepio prvi plakat u centru grada i time ozvaničio početak izborne kampanje, poručio da je već sada izvjesno da SNSD u Trebinju posjeduje energiju i snagu, što će iznjedriti veliku pobjedu na izborima 7. oktobra. 

"Mi radimo svoj posao i imamo šta da kažemo građanima Trebinja. Siguran sam da će nam oni odgovoriti svojim glasanjem za SNSD. Naše pravo lice je da želimo dobro gradu Trebinju, dobru komunikaciju sa Banjalukom i da u Sarajevu imamo ljude koji će pomoći Republici Srpskoj, a ne da je blokiraju kao što je bio slučaj do sada", rekao je Petrović, koji je i generalni sekretar SNSD-a. 

Kandidat ove stranke za narodnog poslanika Valerija Lakić poručila je da sa juga Republike Srpske SNSD kreće u veliku izbornu pobjedu. 

"Naša pobjeda je pod zastavom i za jedinstvo Republike Srpske, za bolji život građana i zajedništvo", istakla je Lakićeva.

snsd prvi plakat trebinje (2).jpg