Na području Policijske uprave Trebinje, dana 8.8.2018. godine, evidentirano je jedno krivično djelo i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda.

cjb-trebinje.jpg

Policijskoj stanici Gacko jedno lice je prijavilo da ga je fizički napalo drugo lice. U toku je dokumentovanje krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Policijska stanica Nevesinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala Lj.G. počinilo krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijska stanica Bileća je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da je lice inicijala D.C. počinilo krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Policijska stanica Trebinje je Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostavila izvještaj o počinjenom krivičnom djelu zbog postojanja osnova sumnje da su dva maloljetna lica počinila krivično djelo tjelesna povreda.