Čak pet članova žirija imalo je večeras zadatak da izabere najbolje skakače. Međutim, ovoga puta, umjesto da dobro razmisle, njihova odluka je bila više nego jednostavna - među dva takmičara izabrali su dva najbolja, a treću nagradu nisu imali kome da dodijele.

skokovi trebinje 2018 (1).JPG

I dok su brojni Trebinjci komentarisali da je u pitanju klasična smijurija od organizacije i manifestacije, sa više nego popularnom Viki Miljković, tradicionalni skokovi sa Kamenog mosta razočarali su i one koji svih 18 godina redovno prate ovaj događaj.

Nije falilo ni komentara da su se skokovi, nažalost, pretvorili u privatnu žurku kafića uz Trebišnjicu, ali ni pitanja šta u ovako lošoj organizaciji rade prvi ljudi grada, HET-a i Turističke organizacije!?

Umjesto da preuzmu organizovanje jedne ovakve manifestacije u svoje ruke, nadležni su prepustili da manifestacija, posebno u nekoliko posljednjih godina, poprimi sve a samo ne ono što je njena suština - da dobro zabavi Trebinjce i uljepša im veče odličnim skokovima u Trebišnjicu.

Treba biti iskren i priznati da su Bojan Šukić i Marko Mačkić izveli po dva odlična skoka i da su izmamili aplauz prisutne publike, koje ni večeras nije bio mali broj. Šukić, saopštio je žiri, zasluženo je odnio prvo mjesto.

Najavljen je bio i treći takmičar, ali se on nije pojavio.

skokovi trebinje 2018 (2).JPG

Pitanje je na koji način će okupiti publiku naredne godine, ako se zna da je ovogodišnja manifestacija, bukvalno, propala i da u sebi nije imala čak ni osnovne organizacione elemente, sem naplate karata za Viki Miljković.

Do narednih skokova...