Fudbaleri "Leotara" odigrali su u Nevesinju četvrtu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za prvenstvo Druge lige Republike Srpske-grupa istok protiv domaće ekipe FK "Velež", u kojoj su Trebinjci ostvarili pobjedu od 1:3.

fk leotar mladost.JPG

Rezultat ohrabruje, ali ima još nedostataka i prostora da se unaprijedi igra fudbalera iz Polica.

"Ono što je veoma bitno je da smo dostigli jedan željeni trkački dio, a što se tiče same utakmice bilo je problema u organizaciji igre. Ponovila se boljka iz prethodnog prvenstva, puno promašenih prilika za gol", rekao je trener Rajko Mičeta.

Dobro je da Leotar stvara šanse, ali je potrebno da se procenat realizacije poveća. Perović je imao pet odličnih šansi, Zečević i Bokić po dvije, a tu je bilo još poluprilika. Greškom u 85. minutu, Leotar je primio gol.

Trebinjci su igrali u šarenom sastavu, jer je nedostajalo nekoliko igrača koji se bore za prvi tim - Todorović, Andrić, Biberdžić, Mićunović, koji je još uvijek u fazi rehabilitacije, te Ristić.

"Sve utakmice odigrali smo van Trebinja i pitanje je kada ćemo moći koristiti naš teren zbog radova i biti bodreni od strane naše vjerne publike", istakao je Mičeta.

Alternativa je Bileća gdje će Leotar najvjerovatnije biti domaćin. 

Narednog vikenda u planu je odigravanje utakmice u Kotoru protiv FK "Bokelj" i to bi bila generalna proba pred prvenstvo. 

Leotar je u Nevesinju nastupao u sastavu: Perišić, Janjić, Prelo, Ramić, Begenišić, Vučić, Mrkaić, Zečević, Medan, Cimirot, Perović, Vukanović, Komlen, Bokić, Brković, Šešelj.